Подяка виборцям від Херсонської обласної організації Політичної партії "Сила і Честь"

Шановні виборці!
Прийміть нашу щиру вдячність за Вашу високу довіру!
Особливо, хотілося б подякувати виборцям міста Херсона, Білозерського, Цюрупинського, Голопристанського, Скадовського, Новотроїцького, Іванівського, Верхньорогачицького  районів області, та міста Каховки за ту довіру, котру ви висловили нам минулої неділі прийшовши на виборчі дільниці.
Для нас це не тільки велика честь і висока відповідальність, але нажаль наша Політична сила на Херсонщині не подолала 5% передбачений Законом бар'єр. Незважаючи на це ми розуміємо де недостатньо співпрацювали з мешканцями нашої області. Виборців, які повірили в нас і віддали свої голоси, ми запевняємо, що до наступних виборів надолужимо своєю роботою в ВГО " Сила і Честь" щодо узятих на себе зобов’язань та даних людям обіцянок.
Ми віримо у своїх виборців, віримо і сподіваємось на їх правильний вибір який вони нажаль зробили у своїй більшості не на користь нашої політичної сили. 
Хочемо завірити тих виборців, які не голосували за нас , що ми будемо робити все можливе для того щоб отримати від вас на наступних виборах ліміт довіри. Дякуємо уклінно всім без винятку.
З повагою,  команда кандидатів у депутати до Херсонської обласної ради від Херсонської обласної організації Політичної партії "Сила і Честь".