Вытаємо! 17 грудня День працівника державної виконавчої служби України


День працівника державної виконавчої служби України.  Порівняно молоде свято, яке відзначається в країні з 2009 року. У офіційному календарі професійних свят воно з'явилося після підписання відповідного указу президентом країни Віктором Ющенком. Це сталося 22 липня 2009 року. У документі говориться, що День співробітника державної виконавчої служби встановлюється, «враховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб, на підтримку ініціативи Міністерства юстиції України та громадськості». Свято рекомендується відзначати щорічно 17 грудня. Щороку під час заходів, присвячених Дню співробітника державної виконавчої служби, зазначається, що «діяльність цієї сфери спрямована на дотримання принципів законності, справедливості та гуманізму і створює основу для розвитку України як сучасної правової держави».
У цей день прийнято проводити святкові заходи, в яких беруть участь працівники служби. Крім того, в професійне свято вшановують найбільш відзначилися співробітників. Як правило, кращі з них отримують почесні грамоти та подяки від керівництва, а також нагороджуються преміями та подарунками.

WowWe Facebook страницу WowWe Twitter страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe Главная страница