Неатестовані правоохоронці пікетували будівлю МВС у Києві

13 грудня 2015 під будівлею МВС у Києві зібралися більше тисячі осіб, передають ЗМІ.
У Києві неатестовані правоохоронці пікетують будівлю МВС, передає 112 Україна.
"До МВС продовжують сходитися люди на акцію протесту Всі вони - .. Працівники МВС, тут і слідчі, і правоохоронці, які працювали довгий час Багатьом з них, за їхніми словами, залишається до пенсії недовго, але не можуть вони вийти на пенсію або продовжити роботу у зв'язку з тим, що частина з них не пройшла переатестацію або ще проходить .. ", - передає видання. Організатори протесту зазначають, що це не буде єдина акція, і мають намір пікетувати міністерство протягом тижня. За даними поліції, в пікеті беруть участь більше тисячі чоловік.
Глава МВС Арсен Аваков прокоментував мітинг так: "Ніякої мітинг не пройшли тести та атестацію міліціонерів не змінить моєї рішучості: у новій поліції не буде не компетентних і брудних" "! Будуть тільки користуються довірою людей"! Ментів копи "Це принципово По-іншому чи ж не буде розворушити вулик ... ", - написав Аваков у Facebook. "Я навіть радий, що сталося - нарив розкрився - будемо діяти ще швидше і рішучіше", - додав він. Раніше Аваков заявляв, що більше трьох тисяч міліціонерів Києва та Київської області (37,47%), які виявили бажання продовжити службу в поліції, не зуміли пройти атестацію в МВС і будуть звільнені.


Джерело: https://goo.gl/gKhvrA
WowWe Facebook страницу WowWe Twitter страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe Главная страница