Вітаємо з Днем міліції незалежної України!


Шановні співробітники міліції та члени ваших сімей!

       Вітаємо вас з професійним святом – Днем міліції Незалежної УкраїниСьогодні час згадати ветеранів міліції, всіх тих, хто віддав свої сили, розум, а іноді і життя, справі захисту справедливості, законності та правопорядку. І нинішні працівники, і ветерани з честю несуть славне ім’я українського міліціонера. Ви, представники народу, маєте бути самовідданими захисниками його прав і законних інтересів. Людина, її життя, честь, гідність і власність повинні завжди залишатися в центрі уваги органів внутрішніх справ. Саме захищеність громадянина є основним змістом і визначальним критерієм оцінки вашої непростої служби. Пам’ятайте, що міліціонер в очах наших громадян має бути надійним помічником і захисником, бо він представляє державну владу». 
Хай Ваша нелегка, але благородна служба, спрямована на зміцнення законності і правопорядку забезпечить нашим громадянам мир, спокій і радість, а вам та вашим родинам святий Миколай дарує здоров’я, сімейне благополуччя та довгі і щасливі роки.
З повагою  
Херсонська обласна організація 
Політичної партії "Сила і Честь"

WowWe Facebook страницу WowWe Twitter страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe Главная страница