4 серпня День Національної поліції

 

Є з приводу цього свята питання, а саме - святкує вся поліція маючи на увазі оперативні,  слідчі, криміналістичні та інші підрозділи чи тільки Нова патрульна поліція? Слід сподіватись, що вся Національна поліція МВС України? Тоді, це сумне свято бо поки, що є дата створення Національної поліції, а досягнень нажаль обмаль. Слід звернути увагу на різке зростання злочинності у тому числі рецидивної, кількості ОЗУ та скоєних ними озброєних злочинів, незважаючи на начебто вжиті заходи шалений ріст ДТП у тому рахунку з участю самих патрульних поліцейських. Причиною тому є започаткована не вірна кадрова політика та інші суттєві прорахунки керівництва МВС України. Підтвердженням тому є  заяви голови Національної поліції, та самого Міністра внутрішніх справ України з приводу прорахунків та невдалого реформування системи МВС, а саме  міліції в поліцію віці лому. Молоді, підтягнуті, без животів гарно вдягнені з пістолем та іншими спецзасобами збоку - патрульні поліцейські, а також сучасні з пальним патрульні авто - це нажаль не вся поліція, а лише її маленька частка, яку спостерігає на вулицях простий українець.  Насправді це складна, розгалужена система підрозділів, які повинні грати, як один добре зіграний оркестр, а  музикою є захист конституційних прав і гарантій громадян держави від злочинних посягань. Нажаль начебто оркестр є, але музики, яка задовольняла і робила спокійним та комфортнім життя громадян країни - немає. Минулі роки день міліції святкували з розмахом, заслужено поздоровляючи доблесних захисників правопорядку. Сьогодні на сайтах не видно поздоровлень ПОЛІЦІЇ.  Хоча згідно Указу Президента сьогодні неначе С В Я Т О .
"Ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку, Президент України постановив, що 4 серпня в Україні щорічно відзначатиметься День Національної поліції України. Про це йдеться в Указі Президента України від 9 грудня 2015 року № №693/2015. Водночас Указ Президента України від 17 листопада 1992 року № 567 "Про День міліції" визнано таким, що втратив чинність."

Ось одним розчерком пера і списали старих міліціонерів з цього життя. До цього свята не припустили і старий відібрали. Ось десь так. Не дуже радісно, але святкувати треба.

ЗІ СВЯТОМ ВАС - КОЛЕГИ. БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ  І ХАЙ ВАС БОГ БЕРЕЖЕ!

З повагою та розумінням
Голова Херсонського обласного осередку
Політичної партії "Сила і Честь"
Олександр Вітковський

WowWe Facebook страницу WowWe Twitter страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe в Youtube Страница WowWe Главная страница