І ЩУКУ КИНЕМО У РІЧКУ ?????

В Фастівському районі до 2000 року було три колгоспи мільйонери, з потужною виробничою базою, майновими активами, об»єктами нерухомості. Одне з таких господарств було реорганізовано в КСП Нове життя. В 2000 році за участю керівництва РДА, з залученням спеціалістів та юристів РДА( які сьогодні на інших, не останніх в місті посадах і активно лобіюють Майсак) було зініційовано штучне банкрутство КСП. Членами КСП, згідно с списків було біля 1000 чоловік. Застосовано було схему за якою кредитор КСП на суму 150 000 гривень зініціював через Господарський суд процедуру банкротства. До цього кредитора приєдналось ще ряд кредиторів і всього назбиралось боргів всього на 1500 000 гривень (Цифри округлені.) За період коли пішла а така на майно КСП, діями ліквідатора, призначеного арбітражним судом заборгованість зменшилась на 1,3 млн.грн., за рахунок списання кредиторської заборгованості перед ОДПІ і ПФУ та погашення боргів КСП по зарплаті за рахунок бюжетних коштів-за розпорядженням уряду України - Зрозумівши що через процедуру банкрутства привласнити майно КСП не вдасться, зацікавлені особи за підтримки керівництва району та спеціалістів та юристів РДА( нагадую 2000 рік ) , які переконали селян в тому, що негайно треба ліквідуватись , бо кредитори заберуть все майно, через збори прийнято рішення про ліквідацію КСП та призначено головою ліквідкомісії Г. Майсака. . Але людям не розказали про те. що тільки за балансово ю вартістю ( а саме по мінімальним цінам ) майна у КСП на балансі було більше 5000 000 мільйонів. І в той баланс забули включити величезний новозбудований тваринницький комплекс Комінтерн, який був готовий майже на 90 відсотків. Вартістю біля 7000000 гривень. Отже було прийнято рішення про ліквідацію КСП та створено ліквідаційну комісію. Щоб скоротити об»єм інформації буду подавати тільки ту, що стосується кандидата в депутати по 91 округу лариси Майсак.. А схема була застована наступна. Головою ліквід комісії КСП було призначено Майсак Григорія (в додатках витяг з реєстру), який разом з дружиною Майсак Ларисою та ще кількома особами створили СТОВ Відродження. На даний час в засновниках залишились Майсаки та ще одна особа( в файлі витяг з реєстру).
Так от такий тандем призвів до того що майно КСП, яке підлягало продажу на комерційній основі , частина активів на суму більше 4000000 мільйонів гривень , яке було передано СТОВ ідродження на зберігання було просто привласнено, , частина була продана за копійки. Плуг 3-5 гривень, трактори 200 гривень, комбайни п о 300-4000 гривень. Телята та корови продавались за 1 грн.68 коп за кілограм живої ваги( тобто даром ).Голова ліквідкомісії Майсак відчужив на СТОВ Відродження один з обюєктів нерухомості , який тут же було перепродано з наваром іншому підприємству, керівника і засновника якого керівництво РДА сватало членам КСП як нового хазяїна. В мене є тисячі сторінок документів, які підтверджують що подружжям Майскаків вчинено коруційний злочин, привласнення майна членів КСП .Майно продавалось без конкурсів, по бартерним схемам Урожай зерна, який належав КСП на суму 520 000грн. та який було передано на зберігання в СТОВ Відродження «розчинились», найбільший цинізм в тому, що Майсак Лариса зерном КСП, розрахувалась з працівниками КСП, які це зерно вирощували та збирали, , а потім виставила КСП за це погашення заб оргованос ті по зарплаті яке було погашено зерном КСП, виставила рахунок самому КСП та стала кредитором КСП. Головою ліквідкомісії Майсаком майно КСП продавалось та передавалось не тільки СТОВ Відродження, а й новоствореному товариству ДП Малополовецьке, комплекс на в. Молодіжна відновлювальна вартість якого майже 7000 000 мільйонів гривень було продано за 332 000 грн., Новозбудований тваринницький комплекс Комінтерн фактично знищений, розібраний по панелям та проданий… Кінцевий На сьогоднійшній день з членами КСП не проведено рохрахунки. Фактично за Майсак Л. в селі тримають руку ті хто працевлаштований за рахунок привласнення Майсаками майна КСП. Бояться втратити роботу, а є ті хто приймав активно участ ь в оборудках, тому самі активні в питанні захисту Майсаків. А інші немічні, старі, інваліди, залишились без нічого. Майно на мільйони « розчинилось «. Про те, як судились, як проводили збори, вчиняли оборудки по схемам передачі майна за договорами поручництва можна писати детектив. Але він вже пишеться правоохоронними органами . Порушено кримінальні провадження, які фастівська поліція активно « зливала» Але за скаргами закриття проваджень скасовувалось і нарешті прокуратура Київської області передала кримінальні провадження, в звязку з неефективністю слідчих Фастова , для досудового розслідування в Вишгород..
Кожне слово написане в пості від мого імен і, я можу підтвердити. Отже виборцям вирішувати чи має прав пані Майсак Лариса бути в парламенті. Чи виборці знову « кинуть чергову щуку в річку» , тільки вже на державному рівні, вирішувати нам, виборцям .
Публікую копію аудиторського висновку про достовірність фінансових результатів СТВО ВІДРОДЖЕННЯ 2000-2001 рік в якому є підтвердження викладеного в пості, копії відповідей правоохоронних органів, копія договору купівлі=продажу майна КСП, яке через СТОВ Відродження перепродано , копію аудиторського висновку , який підтверджує той факт що на момент привласнення СТОВ Відродженням майна КСП , СТОВ Відродження було збитковим і ніяк не могло бути «рятівником» селян.. Відео знято в 2014 році, але з того часу ситуація змінилась в гіршу сторону. Тобто майна КСП майже не залишилось , комплекс Комінтерн остаточно розібраний та знищений, на фото матеріал з тваринницького комплексу, розібраного та підготовлен ого до пр одажу. Селяни не отримали зароблене за десятиліття праці в колгоспі. А пані Майсак за рахунок цих людей балотується.



Автор: Валентина Коваль
Джерело