ЗВЕРНЕННЯ ДО НЕБАЙДУЖИХ!


ЗВЕРНЕННЯ ДО НЕБАЙДУЖИХ!
Непрості  випробування, які випали на долю держави та народу України, змушують нас на це звернення!
            Окроплена кров’ю українська земля не залишає громадянам України іншого вибору, окрім відчайдушного протистояння агресору та особистої активної участі в управлінні державою, областю, містом,  у перебудові органів державної влади в період корінних змін.
            Бажаємо до Європи – треба діяти, бо Європа починається не з географії та лозунгів, а з поваги до себе та суспільства, з чистоти власного під’їзду, з відремонтованих доріг, із соціальної захищеності  населення.  Зробити нашу країну заможною та незалежною можемо тільки ми самі, і тому сьогодні, вибираючи місцеву владу, ми фактично обираємо майбутнє нашого краю. Області потрібна нова концепція взаємовідносин влади та народу.
            Влада належить народу, який наймає менеджерів (чиновників), які повинні забезпечити відкритість влади та прозорість прийняття рішень.
            Політична партія «Сила і Честь», усвідомлюючи, що країна знаходиться в умовах загрози  національній єдності, територіальній цілісності та екологічній безпеці, звертається до Вас із закликом виступити на захист та розбудову демократичних свобод і верховенства права в Україні. До влади повинні прийти нові, здорові сили, і це не тільки люди, які більшу частину свого життя носили погони та дотримувалися вірності присязі, народові та законодавству, а й наукова та творча  інтелігенція, прогресивна молодь, представники середнього та малого бізнесу, які, використовуючи  свої знання та досвід, повинні захистити Конституцію і закони України від авантюристів та відновити розквіт  і заможність  нашого краю.
            Настав час для кожного зробити  свій внесок у розвиток та захист Херсонщини.

Для нас головне – БОГ, ЛЮДИНА, УКРАЇНА!!!!

 № 6   «Сила і Честь»