21 жовтня відбулася зустріч з крівництвом ВГО "Сила і Честь"

 

У своєму виступі заступник Голови Всеукраїнської  громадської  організації «Сила і Честь»  Паламарчук Микола Петрович зазначив, що на розгляд Верховної Ради України внесено 2 законопроекти щодо правоприємництва міліції і поліції та про  детективну діяльність.


Заступник Всеукраїнської  громадської  організації «Сила і Честь» - Голова Політичної партії «Сила і Честь» Кіхтенко Олександр Тимофійович підкреслив, що партія обєднує нові, здорові сили, і це не тільки люди, які більшу частину свого життя носили погони та дотримувалися вірності присязі, народові та законодавству, а й наукова та творча  інтелігенція, прогресивна молодь, представники середнього та малого бізнесу, які, використовуючи  свої знання та досвід, прийшли захистити Конституцію і закони України від авантюристів та відновити розквіт  і заможність  нашого краю. Саме тому Політична партія «Сила і Честь» йде на вибори, щоб виборці голосували не за лозунги, а за конкретних людей. 


Під час зібрання, членам правління Херсонської обласної організації Політичної партії «Сила і Честь» Голова партії вручив партійні квитки.


За результатами цієї зустрічі, присутні ветерани отримали відповіді на найважливіші та наболючіші питання, які їх цікавили, та турбували.

О.Вітковський